BİR KOREAN ÇILGINLIĞI , HALLYU STARI , EN GÜZELİ , EN ÖZELİ

                                   LEE MİN HO (이민호 )

Lee Min Ho 22 Haziran 1987 Seoul, Güney Kore'de doğumlu min ho Küçükken futbolcu olmak istiyordu.Ancak ilkokul 5. sınıftayken geçirdiği bir yaralanmayla hayalleri sona erdi. hala futbolla ilgili ve Nal Do Ho favori oyuncusudur. Lise 2. sınıftayken oyunculuk dikkatini çekti. Lisede bir üst sınıf öğrencisinin yardımıyla Starhaus Entertainment' a katılmıştır. Eğitiminden sonra oyuncu seçmelerine katılıp çeşitli küçük rollerde oynamıştır. İlk büyük rolü Boys Over Flowers dizisinde Gu Jun Pyo'dur. Bu televizyon dizisi son derece popüler olmuştur. Lee Min Ho şu an Konkuk Üniversitesi Film ve Sanat bölümünde okuyor. 






lee min ho  güzelliği kadar yeteneğiylede göz dolduruyor. Tabiki tartışmasız lee min ho 'yu hepimiz ilk önce boys over flowers (http://www.dizimovi.com/boys-over-flowers-1-bolum-izle.html) la tanıdık . Evet sizi duyar gibiyim iyikide duymusuz.  Tabi bunulada kalmadı ....


lee min ho nun dizi ve film listesi de oldukça kabarık . özellikle PERSONAL TASTE , HEİRS tavsiyelerimden ...




EEE LEE MİN HO DERİZDE STİLİNDEN BAHSETMEZ MİYİM.. LEE MİN HO KENDİNE HAS GİYİM TARZI VAR DİYEBİLİRİM . AMA DİZİ KIYAFETLERİ ALIŞA GELMİŞ KIYAFETLERDEN BİRAZ FARKLI KORELİ YILDIZLAR GÖSTERİŞE , VE BAKIMA ÇOK ÖNEM VERİYORLAR . İYİKİDE ÖNEM VERİYORLAR O AYRI KONU .. AMA ERKEKLERİNİN BİLE BU KADAR BAKIMLI OLMASI GERÇEKTEN ÖZENDİRİCİ..











EEE HİÇ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL HALLYU STARI OLMAK BENCE HOLLYWOODUDA HAKEDİYODA NEYSE ...

MİN HO BUNUNLADA KALMIYOR (GÖRÜYORSUNUZ YETENEKLERİ SAY SAY BİTMİYOR) REKLAM FİLMLERİDE BİR O KADAR SES GETİRİYOR.








BUNLAR SEÇTİĞİM BAZI REKLAMLARDI EVET BEN BU REKLAMLARA AŞIĞIM ÇOK SEVİYORUM SİZDE GÖRÜN İSTEDİM..

TABİ BİR LEE MİN HO KOLAY YETİŞMİYOR YETİŞMİŞKEN HER ÖZELLİK OLMALIYDI EVET BİR YETENEK DAHA NE Mİ ?? MÜZİK !! EVET MİN HO OPPAMIZ :) ŞARKIDA SÖYLÜYOR HEMDE NE SÖYLEMEK..





HEMEN BELİRTMELİYİM Kİ EN GÜZEL LEE MİN HO YU İZLEMEK İSTİYORSANIZ AŞAĞIYA KOYACAĞIM VİDEOLARA DA BİR GÖZ ATIN DERİM ÇÜNKÜ ÇOK EĞLENCELİLER.. ;)




  
:) 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ESKISEHIR

LEE JONG SUK

MY MAD FAT DİARY'NİN YAKIŞIKLISI NİCO MİRALLEGRO