SHE WAS PRETTY

Uzun bir aradan sonra yeni bir dizi tavsiyesiyle burdayim :) oyle bir dizi dusununki ask gurur dostluk karsiliksiz sevgi gibi duygulari ayni anda bu kadar sikici olmadan islesin ben izlerken cok mutlu olarak izledim cunku dizinin her bir dakikasi yuzunuze bir gulucuk konduruyor.. bu dizinin adi ne peki ?? SHE WAS PRETTY..... 






Adı: She Was Pretty 그녀는 예뻤다
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Jung Dae-Yoon
Senarist: Jo Sung-Hee
Yapımcı: Han Hee
Yayıncı: MBC
daum: 8.3
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2015
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2015 - 11 Kasım 2015
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyunculari;

Hwang jung eum
Park seo joon
Go joon hee
Choi si won


Konusu:

Ji Sung-Joon (Park Seo-Joon) gençken çirkin birisidir ancak çirkin ördek hikayesindeki gibi büyünce bu görünümden kurtulup yakışıklı birisi haline gelir. Kim Hye-Jin (Hwang Jung-Eum) ise Sung-Joon'un tam tersi gençken güzel birisidir ancak büyüdükçe çirkin bir görünüme sahip olur. Ji Sung-Joon ilk aşkını bulmaya çalışır.


Karakterleri:

Hwang Jung-Eum dizide, gençken güzel ve popüler birisiydi ama şimdi çirkin ve perişan bir kadın haline gelen Kim Hye-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zengin bir aileden gelmektedir. Babasının iflasından sonra bütün hayatı sarpa sarmaya başlar.
Park Seo-Joon dizide, gençken çirkin ve şişman birisiydi ama şimdi çekici bir adam haline gelen Ji Sung-Joon karakterini canlandırmaktadır.
Go Joon-Hee dizide, bir otelde çalışan ve Kim Hye-Jin'in (Hwang Jung-Eum) en yakın arkadaşı olan Min Ha-Ri karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, mükemmel vücut hatlarına sahiptir ve bütün erkekleri kendisine hayran bıraktıran bir çekiciliğe sahiptir.
Choi Si-Won dizide, bir magazin dergisinin editörlüğünü yapan Shin Hyuk karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, özgür bir ruha ve gizemli bir havaya sahiptir. Bir otelin suit odasında kalmaktadır.

Ödülleri:

2015 Grime Ödülleri: En İyi Işıklandırma Yönetmeni Ödülü (Kim Yong-Sam)
2015 Grime Ödülleri: Mükemmel Dizi Ödülü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ESKISEHIR

LEE JONG SUK

MY MAD FAT DİARY'NİN YAKIŞIKLISI NİCO MİRALLEGRO