BENİM İÇİN LEE MİN HO 'NUN YERİNİ ALAN TEK KORELİ ŞARKICI , AKTÖR JUNG YONG HWA...(ME LEE MIN HO 'S PLACE 한 지역 한국어 가수 ,배우 JUNG YONG HWA)




Jung Yong-hwa (정용화; telaffuz [tɕə ː ŋ Jon hwa], (d. 22 Haziran 1989) Güney Koreli bir müzisyen, şarkıcı, söz yazarı ve aktör. İlk adı Yonghwa, Yong-Hwa, veya Yong Hwa olarak yazılır.22 Haziran 1989'da Seoul'de doğmuştur.Kendisinden dört yaş büyük bir kardeşi vardır.1991 yılında Busan'a taşınmış ve burada şuanki kariyerine yönelik ilk adımları atmıştır.Üniversite eğitimi için Seoul'e döndüğünde, 2009 yılında FNC Music' e katıldı. Sonrasında grup arkadaşlarıyla birlikte müzik eğitimi için Japonya'ya gitti. Burada sokak şarkıcığı yapmakla beraber bağımsız albümünü yayınladı.19 Ağustos 2009'da Cnblue üyesi olarak ilk albümünü yayımladı,Now or Never.14 Ocak 2010'da Kore'de ilk mini albümleri olan Bluetory'yi çıkardılar.Çıkış parçası I'm a loner kısa sürede büyük bir hit oldu.14 Ocak 2011'de ilk solo çıkışını "For First Time Lovers adlı şarkıyla yaptı, bu şarkı listelerde 2 hafta birinciliği sürdürdü.14 Ocak 2013'te I'm Sorry adlı parçayla comeback yaptılar ve bu şarkı da kısa sürede birinciliğe ulaşmayı başardı.23 Şubat 2014'te Can't Stop adlı 5.mini albümlerini yayınladılar. Bu şarkı 3 hafta boyunca peş peşe Gaon Social Charts'ta birinci oldu.23 Nisan 2014 tarihinde 7. Japonca single olan 'The Truth' adlı mini albümü çıkardılar. Oyunculuk Kariyeri: Jung,7 Ekim 2009'da başlayan You're Beautiful adında bir Kore dramada "Kang Shin-woo" karakterini canlandırdı ve 2011 yılında Heartstrings (You've Fallen For Me) adında bir Kore dramada "Lee Shin" karakterini canlandırdı. Jung, CNBlue grubunun lideri, vokali ve gitaristidir.












                  DİZİLERİ

  • Marry Him If You Dare (2013)
  • You’ve Fallen for Me (MBC, 2011)
  • You’re Beautiful (SBS, 2009)
  • We Got Married season 2 (2009)




                         GELELİM CNBLUE'YA




CNBLUE (YOUTUBE)

CNBLUE (Korece: 씨엔블루 Japonca: シーエヌブルー ), Güney Kore'de 2009 yılında FNC Entertainment şirketi adı altında çıkış yapan 4 üyeli bir rock grubudur. Üyeleri; Jung YongHwa (Lider, ana vokalist, gitarist), Lee JongHyun (gitarist, vokalist), Kang MinHyuk (baterist, vokalist) ve Lee JungShin (bas gitarist, vokalist)'dir. "CN" Code Name’in bir kısaltması iken "BLUE" ismi her bir üyenin temsil ettiği profil isimlerinin baş harflerinden oluşur. Burning Lee JongHyun’un, Lovely Kang Min Hyuk’un,Untouchable Lee JungShin’in ve Emotional Jung YongHwa’nın temsil ettiği isimlerdir. CNBLUE Japonya’daki ilk çıkışını 19 Ağustos 2009’da ilk mini albümleri Now or Never ile yaptı. Grup, ilk mini albümleri Bluetory için 6, 8, 11 ve 13 Ocak 2010’da Jonghyun, MinhyukJungshin ve son olarak, Yonghwa sıralamasıyla her videoda sadece bir üyenin göründüğü 4 farklı teaser yayınladı. CNBLUE Kore’deki ilk çıkışını 14 Ocak 2010’da çıkış şarkıları "I'm a Loner" (Korece: 외톨이야) olan ilk mini albümleri ile yaptı.







                                                             CANT STOP




                                                              I'm SORRY



                                               LOVE



                   VE YOU'VE FALLEN FOR ME



BU ŞARKILAR BENİM EN SEVDİKLERİM UMARIM SİZDE COK SEVERSİNİZ . İYİ DİNLEMELER..

(잘하면 내가 사랑하는 거라고 내가 좋아하는 곡은에서 할 수. 좋은 청취..)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ESKISEHIR

LEE JONG SUK

MY MAD FAT DİARY'NİN YAKIŞIKLISI NİCO MİRALLEGRO